Villa Pinedo

Villa Pinedo is dé plek in Nederland waar jongeren met gescheiden ouders hun ervaringen delen om volwassenen bewust te maken van wat er in hun hoofd en hart omgaat. Villa Pinedo werkt zo samen met jongeren aan gedragsveranderingen van ouders, in het belang van het kind. Kort gezegd: Villa Pinedo is een wake-up call voor ouders in scheiding.  

www.villapinedo.nl

 

Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingmediators

Mr. Haerkens-Vlemmix en mr. drs. Ligtelijn-Huisman zijn lid van vFAS, de vereniging van advocaten, die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht.  

www.verenigingfas.nl

 

Nederlands Mediation Instituut

Ligtelijn Advocatuur en Mediation is aangesloten bij het Nederlands Mediation Instituut. Het NMI is de onafhankelijke kwaliteitskoepel voor Mediation in Nederland en biedt als zodanig een duidelijke standaard naar de markt.

Het NMI voorziet in Reglementen en Modellen, een door de Markt en de Rechtspraak erkend register van mediators, promoot Mediation en onderhoudt contacten met relevante instellingen, bedrijven en overheden. Daarnaast is het NMI een professioneel, ondersteunend bureau, dat naast de uitvoering van het kwaliteitsstelsel dagelijks voorlichting en ondersteuning biedt aan gebruikers van Mediation en aan mediators.

www.mfnregister.nl

 

Praktijk voor natuurgerichte therapieën Janny Huisman

In ons kantoorgebouw is op de 2de etage de praktijk van Janny Huisman Haptonomie gevestigd. Doorverwijzing naar haptonomische begeleiding voor volwassenen en/of kinderen is mogelijk. Janny Huisman is A-geregistreerd therapeut en aangesloten bij de BATC (www.batc.nl).

www.jannyhuisman.com

 

Raad voor Rechtsbijstand 

De Raad voor de Rechtsbijstand maakt het mogelijk, dat mensen met een laag inkomen een beroep kunnen doen op gefinancierde rechtshulp door de overheid.

Aan de hand van inkomen en vermogen wordt door de Raad getoetst of u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking kunt komen. U krijgt dan een eenmalige eigen bijdrage opgelegd. Na afloop van de zaak wordt door de Raad getoetst of aan de hand van het bereikte resultaat de gefinancierde rechtshulp in stand blijft of dat de zg. toevoeging wordt ingetrokken en u alsnog naar betalend tarief met terugwerkende kracht uw advocaat/scheidingmediator moet betalen.

www.rvr.org

 

Geschillencommissie Advocatuur

Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur. 

www.degeschillencommissie.nl

© 2020 Ligtelijn Advocatuur en Mediation  |   Website door Steenstra Media